Gazdálkodás és menedzsment mennyire nehéz, magolós szak?
Ezekre a helyekre azert nem tul nehez bekerulni szoval mondom ez ezt eddig nem neveznem "komoly lehetoseg"-nek
Aki gimiben jo volt matekbol de egyetemen vert pisilt annak valszeg a gimis matekoktatasa is vicc volt.
Rendben, kiskoma, te vagy a nagy király.
Na, áruld el szépen, mennyit keresel. Mert a többi csak mellébeszélés.
"nem tul nehez bekerulni"
Végül is csak 3.-4. legmagasabb központi ponthatár szokott lenni gazdmen-re a maga 440-450 pontjával.
Bár egyértelmű, hogy csak egy hülye troll vagy, nem tudom miért vitatkozok veled.
Konkrètan irnod kell egy jo érettségit bàrmiböl amihez kicsit konyitasz+ egy nyelvvizsga és màr meg is van a 440 pont.
Ez nem nehez, ne higgyuk mar el mekkora faszák vagyunk.
Te most valami első év után kivágott gépészmérnök vagy?
Mert nagyon olyan bukéja van az egésznek :D
Idáig érezni a megkeseredettségedet.
Így van, megkeseredett kivágott gépészmérnök vagyok. Most ráébresztettél a negatív tulajdonságaimra
Te gazdmenre jártál? Úh váo nagyon okos lehetsz. Megtanítasz hogy lehetek én is akkora király mint te? Lehet aztán felvesznek majd a Big4-hoz meg a Vodafonhoz napi 50 órában excelezni meg ppt-zni.
Hú haver, az ám az igazi álom, adsz tanacsokat hogy lehetek sikeresebb az életben?
Ezt az "excel mágus"-t már olvastam egy másik kérdésnél, tuti ez a szerencsétlen az, és 0-24-ben sír a gyk-n... :D
Miért akkora szégyen az, hogy ha valaki használja az excel-t a munkája során, magyarázd már meg. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!