Hogyan puskázzak könnyen, úgy hogy ne vegyen észre a tanár?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne! Holnap enekbol írok és semmit nem tanultam. 1. Padban ülök...2017. márc. 23. 21:02
1/4 anonim válasza:
Szitu függő. Tanár mászkál vagy csak ül és bámul titeket? Vagy ül és olvas? Ha mászkál az azért jó, mert míg mögötted megy, addig nem figyel hátra (általában). Én leírnám az anyagot wordbe vagy valami, kicsire venném a betűket hogy jó sűrű legyen a szöveg, screenshot, elküldöm telefonomra és onnan nézném ki. Mondjuk jó régen voltam suliban, lehet van jobb megoldás is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bécsi klasszicizmus, opera.
2017. márc. 24. 06:41
4/4 anonim válasza:
Tudom, későn írok, de a későbbiekben jól jöhet. Írd fel egy papírcetlire az anyagot kis betűvel, rakd be a tolltartódba és ha ceruzával írod, (nálunk szokták, és utána átírják tollal) direkt elírsz valamit kiveszed a radírt és közben megnézed a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!