Valahol Magyarországon van egész éves gokart iskola?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam,hogy rendes iskolával ahol tanulunk is tehát mint egy sportsuli,de ha nincs tanítással nem baj csak versenyezerűen gokarozhassak,aztán a Forma-1 lenne a cél,de ez nagy álom ehhez még rögös az út főleg meg lányként...vannak előítéletek.Tehát erre lennék kíváncsi,hogy hol van ilyen?2017. márc. 21. 18:36
1/11 anonim válasza:
iskola nem.. megtanulsz gokartozni jó drágán valahol sok gyakorlással, versenyeken indulsz itthon és külföldön, és akkor talán felfigyel rád valaki...
a forma1-el az a gond, hogy oda sok szponzort kell vinni noname versenyzőknek, mert majdnem h ők fizetnek a csapatnak h versenyezhessenek.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2017. márc. 21. 19:39
3/11 A kérdező kommentje:
De van esélyem?
2017. márc. 21. 19:40
4/11 anonim válasza:
bekerülni a forma1-be? ha gazdagok vagytok, és még gazdagabb ismerőseitek vannak, akkor van egy minimális....
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt mondták,de azon a pályán ahol mi voltunk egy megyeszékhelyen én futottam le a leggyorsabb kört és ezért vetődött fem bennem a gondolat...
2017. márc. 21. 20:13
6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sok pénz kell hozzá...
2017. márc. 21. 20:17
7/11 anonim válasza:
mint mondtam, a tehetség azon a szinten nem olyan fontos mint a pénz
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!😉
2017. márc. 21. 20:33
10/11 A kérdező kommentje:
Mi a neve?
2017. márc. 23. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!