OKJ-s képzésre járok.De zömében nem csinálunk semmit.Most pl.az volt,hogy volt 8 óránk.Az 1.-6. óráig semmi nem volt,csak néztünk ki a fejünkből.A telefonomon játszottam egész végig.7. órában a tanár bekapcsolt valami filmet,amit nem tudtunk befejezni,nem volt elég idő.A 8.órában meg arról volt szó,hogy a tanár tv-t meg számítógépet akar venni,milyet vegyen.A napjaink zöme így tellik.Halálra unom itt magam.És az a legnagyobb baj,hogy teljesen belelustultam ebbe.Gimiben jól tanultam,de most ha írunk vmi dolgozatot,arra sincs semmi kedvem meg motivációm tanulni.A szomszéd gyerek elvégezte ezt a szakmát,nem tudott vele elhelyezkedni.
Arra gondoltam,hogy itthagyom,elmegyek dolgozni,mert sok értelme ennek nincs.Februárig pedig jelentkezek valami fősulira.Vagy elvégezzem ezt,ha már elkezdtem?
2017. márc. 15. 23:01
1/5 anonim válasza:
Milyen szak? Anélkül nehéz megmondani, hogy érdemes-e befejezni. Amúgy én tuti jelenteném valahol, csak lehúzzák az embert és cserébe meg nem tanítanak semmit.
2017. márc. 15. 23:17
2/5 anonim válasza:
Csak az idődet rablod vele, főleg ha el sem lehet helyezkedni vele. Válassz egy olyan fősulis szakot, amit tényleg tudnál tanulni (mert azzal is nagyon könnyen csak az idődet rabolhatnád), és mindent bele. :)
2017. márc. 15. 23:18
3/5 anonim válasza:
Van értelme: pénzt hoz a nagyokosoknak. Ilyen se volt a cucializmusban: OKJ. A helyzet ennél is sz..... de most nem akarok illúzióromboló lenni.
2017. márc. 15. 23:36
4/5 anonim válasza:
Ha informatikai szakmáról van szó, akkor nem csoda, mert egy kalap sz@r az egész és mindenki ezt nyomatja már, én is ebben a csapdában vagyok jelenleg, tanulom OKJ-n a nagy semmit, csak minimális dolgok ragadnak rám, de magát a gyakorlatot alig végezzük és nagyrészt azzal telik az idő, hogy játszunk a gépen suliban. Úgy, hogy 1 évem mondhatni elment a semmire, de dönteni és lépni kell, vagy végig szenvedi az ember, és utána elmegy egy normális munkás szakmát tanulni (azt is elsősorban tanfolyami képzés keretében, ami fizetős, de hamar megvan a szakképesítés...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!