Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehet főiskolán /...

Hogyan lehet főiskolán / egyetemen szakot vagy akár egyetemet és szakot váltani?

Figyelt kérdés

Szüleim nyomására műszaki kárra adtam be a jelentkezésem, Miskolcra mint gépészmérnök. Ellenben én érzem hogy ez nem az én pályám, sosem voltam műszaki ember ( a műszaki tudásom egy kerékpár megszerelésénél megáll ), mindig is a humán ágak vonzottak. Pont emiatt úgy gondolom, hogy megpróbálom a gépészmérnöki kart, de ha nem lesz jó, átjelentkezek mentőtisztire. Ezzel az a gond, hogy Debrecenben vagy Nyíregyházán van. A ponthatárok ugyanazok, Miskolc gépészmérnökihez és Debrecen ápolóihoz ( mentőtisztire ) ugyanúgy 280 pont kell.

Hogyan lehet átjelentkezni?

2017. márc. 13. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Fél év vége felé van atjelentkezes. Legegyszerűbb ha bemész az ottani to-ra. Biztos kell személyesen is intézkedni és ők meg tudják mondani hogy igy is atvesznek vagy újra kell jelentkezni februárban.
2017. márc. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!