Mi a véleményetek a következő iskolákról Veres, Németh László, Babits, Szilágyi?
8 évfolyamos suliba jelentkezem, minden info érdekel, rossz is jó is.
A felvételi elég jól sikerült, mindegyik suli tetszett, talán a Szilágyi a legkevésbé.
Nem tudom eldönteni a sorrendet, ezért kérném a segítségeteket.
KöszönöM!
Ha az újpesti Babitsról van szó, akkor én csak ajánlani tudom. A tanárok nagyon jók, követelnek, de nem tapossák ki a lelket. Szinte minden tantárgyból vannak versenyek, de ezekre nem kötelező elmenni.A diákprogramok is szuperek, szervezőként is részt lehet rajtuk venni.
A közösség is jónak mondható, de nagyon sok a diák, szünetekben szinte tömegnyomor van. Ha a gyerek szereti a nyüzit, azt ha sok ember veszi körül, akkor ez nem probléma.
Amit még problémának találok az a menza. Én mindenevő vagyok, tehát én megeszem a sulis kaját, de sokan szinte érintetlenül viszik vissza. Ezt ki lehet védeni otthonról hozott étellel.
igen, az újpesti Babitsra gondoltam.
Köszönöm az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!