NYE gépészmérnökire esély?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mennyi esélyem lenne levelezőn elvégezni az NYE gépészmérnökit, egy 40%-os matek érettségivel(újat akarok írni) és 3-as fizikával?
Gépgyártástechnológiai technikus végzettségem van
Hát ha eddig nem igen foglalkoztál vele, vagy gyenge volt az oktatás akkor sem reménytelen a helyzeted.
Szépen keresel egy matek korrepetítort aki rendbeteszi a fejedben a matekos dolgokat. Rengeteg hallgató ebből él az egyetemen, hogy a szóró tárgyakból készíti fel sorozatban az embereket. (Matek, Mecha elég nagy sláger).
Más mérnöki szakon tanultam, de volt egy tárgy ahol én is igénybe vettem ilyet. Hát öt évre visszamenőleg felkészítettek az összes ZH/Vizsga típus feladatra.
Sok újdonsággal nem találkoztam az adott tárgy számonkérései során.
Ha szorgalmasan!!! foglalkozol a tananyaggal és segítséget is kérsz mellé akkor véleményem szerint hozható a dolog.
Pláne, hogy a teknikusidnak köszönhetően a szakmai tárgyaknál meg simán előnnyel indulsz. (Ezekre kevesebb időt kell fordítanod, így az elején a matek / fizika felhozható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!