Mi lenne nekem az idealis munka, illetve az idealis szakosodas? (tobbi lent)
Mit jelent az, hogy "szuperérzékeny személyiséged" van? Miben nyilvánul ez meg, mit értesz alatta?
Ezen kívül pedig: milyen tárgyakból vagy jó? Milyen munkakörülmények lennének neked valók (pl. csapatban vagy egyedül dolgozni...)?
Hát nagyon lelkiismeretes ember vagyok, valamint még, ha a tv be meghal egy kutya vagy akármi rogton elsirom magam.. Mindig arra gondoltam, hogy ha majd eleg penz ossze gyujtok (bar ez lehet csak alom marad) jotekonysagi szervezetet szeretnek alapitani, es megertetni a gyerekekkel, hogy nincsenek egyedul stb. Egyedul jobban szeretnek dolgozni, de nem zarkozok el a csapatmunkatol se
Angolbol, nyelvtanbol es irodalombol nagyon jo vagyok, toribol pedig neha igy neha ugy
hat.. Szerintem ezek is ernek valamit:D kemia semmit se er, biologiam nincs, fizika matek nem az erossegem..
Egyebkent meg a mezogazdasagon gondolkoztam, szeretek ultetni viragokat, novenyeket, es gondozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!