Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ME gyógytornász szakosok!...

ME gyógytornász szakosok! Válaszolnátok pár kérdésemre?

Figyelt kérdés

A kérdéseim a következőek:

- Milyenek az órák?

- Milyenek a tanárok?

- Milyen könyvekből tanultok?

- Milyen a karon a hangulat?

- Milyen a gyakorlat színvonala?

- Milyen a kollégiumi élet?

A segítő szándékú válaszokat megköszönöm!

2017. márc. 3. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Tanárok jók,de nagyon sokat kell tanulni és sokat követelnek.

Én még most vagyok elsős,szóval olyan sok tapasztalatom nincs.

Nekünk a Tarsoly féle anatómia könyvet ajánlották,de az órákon rengeteget körmölünk szóval inkább anat atlaszra van szükség.Akár Szentágothai vagy Sobotta féle atlasz,de eléggé borsos az ára szóval akár letöltheted vagy kikölcsönözheted.

Elsős lévén nekünk a gyakorlat az egyetem van,a kórházi gyakorlat később lesz,most diktálások vannak a tesiteremben,illetve az órákon mutogatni kell a csontokat,izmokat (eredés,tapadás,lefutás,beidegzés)

Nem vagyok kollégista szóval arról nem tudok nyilatkozni.

Tőlünk sokan leléptek mert nem bírták,inkább átmentek másik képzésre vagy otthagyták az egyetemet.

2017. márc. 4. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Annyi kérdésem lenne még, hogy államilag finanszírozott képzésre hány ponttal lehet bekerülni? Én Debrecen mellett lakom így kollégista szeretnék lenni, péntekenként meddig vannak órák? Láttam az órarendet kifüggesztve ezek állandóak, vagy választhatók? Úgy tűnik egész nap tanítás van.
2017. márc. 6. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Évente változik,hogy mennyi ponttal lehet bejutni.

Legutóbb 280 volt a ponthatár ami egy nagy kalap nudli az elmúlt évekhez képest.

Pénteken nekünk előző félévben csak info volt de a tanár rendes,eléggé laza,de ha ügyes vagy a neptunba felveheted hétfőre így a pénteked szabad lesz.

Most nekünk péntekenként fizika van,ahol komolyan veszik a katalógust,szóval nem nagyon lóghatunk.

Más szakokon talán te állítod össze a katalógust,itt ők szabják meg hogy mikor van órád,tetszik-nem tetszik.

Ma is reggel 8-tól voltam és este 7re értem haza,eléggé sűrű az órarend.

Ha debreceni vagy miért ide akarsz jönni?

2017. márc. 6. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Pénteken legkésőbb fél 12-re végzünk fizikán.

infón 10kor.

2017. márc. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!