Így magántanuló?

Figyelt kérdés
Hello! Szerintetek milyen indok kell a magántanulósághoz? Nagyon szeretnék magántanuló lenni, mert az iskolában már egyáltalán nem jó... Alig vannak már akik kedvelnek... Már lassan az idegösszeomlásom lesz, mert egyszerűen nem bírom... Már a tanagyagot is megtanultam az évre. Az egész onnan kezdődött, hogy az egyetlen barátaimmal összevesztem.. És kérlek ne jöjjetek, hogy emiatt mert kicsit összekaptunk stb... Már hetek óta szivatnak és nem hagynak békén, ráadásul a többen is ellenem fordultak... Ha magántanuló lennék tovább tanulnék... De így engedélyezik?? LÉgyszi bántó és durva kérdéseket ne... Köszi az értelmes válaszokat!

2017. febr. 26. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Az iskolaváltás nem lenne jobb opció?

Egyébként hányadik osztályba jársz?

2017. febr. 26. 19:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Már nem akarok ismerkedni... Meg már elegem van az iskolaváltásból... itthon amúgy is jobb lenne mert sokszor betegeskedem... 6. osztály
2017. febr. 26. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy ilyen indokkal lehetsz e az.

Nekem ket osztalytarsam magantanulo. Az egyikuk azert mert sportol es emiatt sokat hianyzik a sulibol a versenyek miatt (kosarlabda, valogatott csapatban katszik). A masik osztalytarsam meg folyamatosan hianyzik a mutetek miatt (neki a labaval volt baj es mar 2szer mutottek a labat). Ezen kivul egyik ismerosom is magantanulo volt mert o is sokat betegeskedett, masodik otthona akorhaz volt.

Szerintem kerdezd meg az osztalyfonokodet h o mit mondd errol es nezt utana h kik lehetnek magantanulok. Biztos, h komoly indok kell ehhez, nem eleg annyi h pisztkalnak tegeda suliban.

2017. febr. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!