Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a KREA...

Mi a véleményetek a KREA iskoláról?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki mit tud a Kreáról ( [link] Jár-e oda valaki? Én egy ruhaipari középiskolában tanulok, amit jövőre végzek el. nagyon érdekel a divat, elsősorban a styling, állítólag van is hozzá tehetségem. Láttam, hogy a Kreán van stylist szak, de csak esti szakon. Érdemes lenne ezt választanom középiskola után, ha biztos vagyok benne, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben? Általában a Kreások rögtön középiskola után jönnek ide, vagy előbb elvégeznek valami egyetemet/főiskolát? Érdekelne minden vélemény, köszi. :)
2010. máj. 9. 14:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!