Hol lehet gyilkossági nyomozónak tanulni?
Sziasztok!
Nagyon szeretnék gyilkossági nyomozó lenni.
Hol van olyan iskola ahol erre tanítanak?
a válaszokat előre is köszönöm.

@5: ez egyre rosszabb, mert ezek szerint még azt sem vagy képes átlátni, mennyire sok köze van a kettőnek egymáshoz.
Egy nyomozás során is fel kell mérni, milyen csatornákon és hogyan lehet információhoz jutni, egy-egy akárcsak apró kirakóskockához milyen intézményekkel való kapcsolatfelvétel jelentheti a kulcsot, na meg az online információgyűjtés - és annak megfelelően diszkrét és direkt módja - is baromira fontos lehet.
Itt nevetségesen könnyű dolgod lett volna, tényleg csak egy kis online információgyűjtés, de még ez sem ment. Hidd el, jobb mindenkinek, ha nem ezt a pályát választod. Igen, még neked is.
Jó nem kell itt basztatni engem csak megakartam tudni hogy hol lehet gyilkossági nyomozónak tanulni hátha olyan ír aki járt olyan iskolába amiben ezt tanították és bevált neki.
Leszarom a véleményedet attól még az leszek nehogy már te mondd meg nekem hogy mit csináljak nem vagy te isten hogy oszd az észt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!