Jelentkezhetek még felsőoktatásba?
Ha jól tudom február 15.-e volt a jelentkezési határidő.
Nem jelentkeztem, lekéstem.
Szeretnék tovább tanulni fizetős képzésen.
Van rá lehetőségem még?
6 éve érettségiztem, a választott tantárgyam nem természettudományos volt. Leutolsó infom szerint csak akkor érvényes a jelentkezés, ha az érettségiben van természettudományos szak is.
Így is jelentkezhetek?
Nem kell természettudományos tárgyból érettségizni, csak a középiskolai eredményedet nézik (utolsó 2 évben amikor tanultad) egy általad választott természettudományos tárgyból.
És igen, legközelebb keresztfélévre jelentkezhetsz, szeptembertől induló képzésre nem.
Július végén-augusztus elején lesz pótfelvételi, akkor jelentkezhetsz.
Ez a term-tud. dolog amit írsz, blődség. Amit a felvi.hu-n olvasl, annak higgyj.
Ez gyakorlatilag ugyanaz a kérdés. .nem kapott ő választ.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Köszönöm a válaszokat bár még mindig nem egyértelmű ..
Felvi-n nincs erről semmi tájékoztató.
Ha úgy jelentkezem, hogy duplázom az érettségi pontjaim, akkor ott egyáltalán nem játszik a természettudományos tantárgy ..
Ha az érettségibe nem kell, akkor miért nézik az utolsó 2 év végi jegyet egy olyan szaknál, ahol a választott tantárgy nem természettudományos? Pl. bölcsészet - ókori nyelvek
Mert ez az új törvény, én sem értem..
Én jogra jelentkezem, mégis vinnem kellett term.tud.-os tantárgy jegyét, de nem érettségizem belőle.
Ha úgy jelentkezel jogra, hogy ezt nm érted, akkor elég komoly problémáid lesznek.
Mi egyáltalán a bajotok? A matek jegyet is vinni kell, mégsem felvételi tárgy mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!