Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Madách Imre Gimnáziumba...

Madách Imre Gimnáziumba járók, kit hány ponttól vettek fel?

Figyelt kérdés
Érdekelne az írásbelin, a szóbelin elért eredményetek, és a hozott pontszámotok is. Oda szeretnék jelentkezni, és nagyon beparáztam, hogy lehet, hogy nem vesznek fel, mert nem tudom, mik a követelmények. Egyébként hozott pontszámom max, írásbelim 80 lett, mennyit kell akkor elérnem a szóbelin?

2017. febr. 19. 20:34
 1/1 anonim ***** válasza:

77 írásbeli + 70 hozott pont + 34 angol szóbeli + 32 magyar szóbeli = bent lettem volna francia nyelvi előkészítőn, de végül nem oda mentem.

Hát, ha 80 pontos lett az írásbelid, akkor kicsit több szóbelis pontot kell elérj, hogy a "kelendőbb" szakokra (értem ez alatt a 4 éves angolt, vagy az 5 éves angolt [nem a németest]) bekerülj. Sok sikert!

2017. febr. 20. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!