Vegyészmérnök képzés fizika és matek része? (Veszprém)
Nos, az a helyzet hogy Veszprémbe szeretnék vegyészmérnöknek tanulni. Most vagyok végzős, és nem vettem valami komolyan a fizikát, általában hármas voltam belőle, erre-arra emlékszem azért belőle. Ezen a szakon mennyire kemény a fizika? Szintfelmérő dolgozatra elég a középiskolai anyag? Ha valakinek van ilyen dolgozata és elküldené, az nagyon király lenne :D
Matekból viszonylag okés vagyok (4), az mennyire húzós?Deriválni,integrálni érdemes megtanulni egyetem előtt?
Bármi más is érdekelne a szakkal és magával Veszprémmel kapcsolatban.
Szia! En 2016-ban kezdtem itt, Vp-ben a vegyeszmernok kepzest. Nagyon sok fizikad van, de teljesitheto. En nem erettsegiztem fizikabol, elsonek nem lett meg a szintfelmerom, de madosjara sikerult. A kozepiskolabol emelt szintu tudas szukseges mar itt, de nem veszes bele lehet jonni. Matekbol emelteztem, de boven tulmutat azon ami, ott volt, az elso oran le fogsz dobbenni, mert egy idos bacsika tartja ,Kopter=KOpasz TERRorista a beceneve, de ez is teljesitheto csak ne hagyj mindent az utolso hetre. Nem erdemes megtanulni elotte a derivalast es az integralast, mert ugyis magasabb szinten fogja kerni,es e fogja iratni az orakon az alapokat is.
Azt kell ,hogy mondjam hogy kb annyi( vagy meg tobb) fizikara van szukseg itt ,mint kemiara. Eleg jo az oktatas, de tudni kell, hogy itt a inkabb mernokoket kepeznek , a DE vagy a BME ilyen szempontbol konnyebbnek mondhato. Ha szeretnel meg tobb mindent hallani, akkor keress meg itt uzenetben, es aztan felveheted velem a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!