Érdemes elmenni elsősegély tanfolyamra? Könyvből meg lehet tanulni a dolgokat ami a vizsgához szükségesek.
Jogosítványhoz kell majd ugye a vizsga igazolás..
Sok helyen van de konkrétumot sehol se írnak róla.
Én elmentem a Vöröskereszt tanfolyamára, és nem bántam meg.
Az elméletet meg tudtam volna tanulni a könyvből, de a gyakorlati részt nem. Az összes fektetést, az újraélesztést és a kötözéseket átvettük gyakorló babán,illetve egymáson is kipróbáltuk, és addig gyakoroltatta velünk az oktató, amíg végül midnenkinek minden sikerült. Senkinek sem ment minden elsőre. Megtanulhattam volna a könyvből azt, hogy ezeket hogyan kell, de a vizsgán a babán tuti nem ment volna.
Az oktató amúgy egy mentős volt, baromi jófej, nagyon sok példát hozott mindenre, így gyorsan és élvezetesen telt az ott töltött idő.
A vizsgaszituációkból a nehezebbeket átvettük, így tudtuk, hogy mire számíthatunk a vizsgán.
Úgyhogy persze biztos át lehet csúszni a vizsgán tanfolyam nélkül is, de nekem mindenképp megérte elmenni a tanfolyamra, és csak ajánlani tudom neked is! Sokkal több marad meg, hiszen gyakorlod sokat, így ha neadjisten használnod kéne a tudásod éles helyzetben, akkor is előjöhet, és persze megkönnyíti a vizsgát.
itt voltam: [link]
Ezen belül is az Arany János utcai tanfolyamon.
Én hónapokkal a vizsgám előtt csináltam meg.
Azt nem tudom, hogy az autósiskola elsősegélyvizsgáján hányan lesztek. A Vöröskeresztnél úgy emlékszem, hogy 15-en voltunk kb.
A vizsga kb 10 perces volt a Vöröskeresztnél, nagyon rendes volt a vizsgáztató. Egy elméleti szituáció volt (pl. ég a kocsi az autópályán, benne ül egy ember fejsérüléssel, mit tenne Ön?), és egy gyakorlati, pl Eschmark fogás.
Mivel a tanfolyamon átnéztük a nehezebb szituációkat is, így nem volt nehéz egyáltalán. Volt egy lány, aki elrontotta a gyakorlati részt, de kapott egy kis segítséget a vizsgáztatótól és végül átment. Szóval ne félj.
Tehát akkor ezek szerint azt mondod hogy menjek el erre a pár órás tanfolyamra??
Igazából most lesz szombaton,de még nem fizettem be semmi díjat mert azt a helyszínen kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!