Grafika okj-vel is kapok valamennyi többletpontot, ha történelem szakra jelentkezek?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom nem kapok semmit, hisz nincs közük egymáshoz, de azért kipróbáltam a felvi kalkulátorba, és adott 24 pontot. Járni fog akkor ez a pont vagy nem?2017. febr. 12. 19:30
1/4 anonim válasza:
Nem kapsz rá többlet pontot. Csak olyan okj-t fogadnak el ami 54-gyel kezdődik meg a szakhoz írva vagyon,hogy beszámít okj-t. A felvételi tájékoztatóban tudod pontosan megnézni a felvi.hu-n.
2/4 anonim válasza:
De ha gondolod töltsed fel az okj bizid, abból baj nem lehet. Azt ha adnak rá pontot, akkor jó. Ha meg nem adnak rá pontot, akkor se baj ha feltöltötted.
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: az azonosító szám? Mert nekem is 54-gyel kezdődik.
2017. febr. 13. 12:25
4/4 anonim válasza:
Az fél siker ha 54-gyel kezdődik, de az is kell, hogy az adott szakon beszámítsák az okj-t, és csak szakirányban számítják be. felvi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!