Szerintetek melyik szakmát válasszam? Segicsetek pls
Nos 13 vagyok es jövőre pályaválasztás és én három szakmában gondolkodom.
PINCÉR CUKRÁSZ TETOVÁLÓ
Nos nem szeretném ha irogatnátok hogy fujj pincer egész nap dolgozik meg inkább legyél ezmegaz
Azt szeretném ha leirnátok hogy pontosan miket csinálnak a szakmában tapasztalatokat esetleg ajánlani egy hasonlo szakmát ezekhez 13 lány vagyok koszi elore is jah meghogy mennyi a munkaidő meg vane szabadnap
Ne haragudj hogy most kinevetlek kicsit hogy te szabadnap es kereset alapjan akarod kitalalni. A Floch cukraszdaba nem fognak ugyanannyit adni mint a Pingvinbe pl. Ugy kezdjuk, hogy ha vendeglatasba gondolkozol a szabadnapokat el is felejtheted :D
Tetovalonak hol akarsz tovabbtanulni? Megint a divat megy meg a hulyeseg. Beloled is ilyen Demy king lesz? Kerlek.... Nagy divat a tetovalas es most mindenki rajta a teman0 hattertudassal.... Keress valami normalisat ez helyett...
Ja es mielott belem kotnel, a parom vendeglatasban dolgozik, nagybatyam tetovalo nem a levegobe beszelsk
Nem "egy" kérdést írtál ki, hanem 2x ugyanazt. Ráadásul káromkodsz, rettenetes a helyesírásod (én 1. osztályból nem engedtelek volna tovább). Mi honnan a fenéből tudjuk, hogy mi érdekel? Még rengeteg időd van az érettségiig eldönteni, addig úgyis vagy 10x változni fog. Még nem ezen kéne gondolkodnod, sokan 18 évesen se tudják.
Menj egy jó gimibe, és majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!