Felvételi eljárás során, e-felvételinél ezt az üzenetet dobta ki (többi lent). Mit tegyek?
"Tájékoztatjuk, hogy a felsőoktatási felvételi eljárásban a már rendelkezésére álló dokumentumot a jelentkezés benyújtásával egyidejűleg kell jelentkezéséhez csatolni. Amennyiben a dokumentumokat nem tölti fel az e-felvételi felületére, akkor a még szükséges másolatokat postai úton kell megküldenie (amennyiben hitelesítő adatlap segítségével hitelesíti jelentkezését, akkor célszerű az adatlap mellékleteként): Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190. Amennyiben a dokumentumot később szerzi meg, akkor van lehetősége annak pótlására legkésőbb 2017. július 12-ig elektronikusan az e-felvételi ügyintézési funkciói segítségével, vagy postai úton."
Hitelesítés előtt dobta ki, pedig én minden dokumentumomat feltöltöttem, leszámítva a 12.es év végi jegyeim, mivel azt nem tudom (még). Ez az információs üzenetecske akkor arra vonatkozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!