Környezetmérnöki: matek és, , , , , . Nekem van angol és biosz érettségim ami hasznos. Lehetséges levelezőre bejutnom duplázással?
Angol 68 biosz 61. Bioszból újra akarok érettségizni, ekkor 72 kéne minimuma 280hoz. Ezzel nem is lenne probléma.
Viszont, a matekom az 32%. -totál reménytelen eset vagyok ebből.
Plusz pontok: Angol komplex középfokú nyelvvizsga és Vegyipari technikus OKJ.
Hát, sajnos nem a legjobb alappal rendelkezel. Igazából a legnagyobb probléma az, hogy ha esetleg sikerülne is bekerülni, akkor utána 2-3 félév matekon át kell verekedned magad (ami még jeles középsulis eredménnyel is azért embert próbáló), és akkor még nem beszéltem a többi tárgyról, amihez szintén bőven kelleni fog a matek (áramlástan, hőtan, fizika, stb). Nézz csak meg egy mintatantervet:
Amúgy a minimális 280 ponthoz a nyelvvizsgán kívül egész biztosan elfogadják az OKJ-s végzettséget (+ ehhez a szakhoz jó a vegyipari? Nem mindegy milyen OKJ!)?
Muszáj lesz felhoznod a matekodat, mert bekerülni egy dolog, de egyetemen az esélytelen nyugalmával indulnál sajnos.
Úgy tudom, hogy OKJ-re tekintve nonszensz a dolog. Mellesleg a segítségem az meg lenne mindenhez. Kutatás fejlesztés mérnök csoportban biomérnököktől kezdve biológuson át vegyészig. Ezzel gond nem lenne. Bejutni lenne nehéz.
Már csak az a kérdés, hogy a kevés létszámra és levelezőre való tekintettel felveszik így az embert, vagy sem? Ha nem, akkor sem szomorkodom igazán, csak pont rá érnék elvégezni.
De akkor mi a kérdésed?
"Már csak az a kérdés, hogy a kevés létszámra és levelezőre való tekintettel felveszik így az embert, vagy sem?"
Ha megvan a kellő pontszámod, akkor bekerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!