Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Neptunon meg lehet nézni az...

Neptunon meg lehet nézni az évfolyam rangsort?

Figyelt kérdés
Corvinusra járok és az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e nézni valahol, hogy az én átlagom hol helyezkedik el az évfolyamon belül? Illetve az is érdekelne, hogy egy adott tárgynak mi az átlaga egyetem szinten.

2017. febr. 3. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, ezek nem publikusak. Max ha egy jófej oktatót megkérdezel, mondhat körülbelüli átlagot.
2017. febr. 5. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hali, ez most kicsit off lesz, de szerintem ne másokhoz képest mérten akard magadat mérni, hanem önmagadhoz! Mindenki beleadja a legjobb tudását, beletesz mindent, és hogy ez mennyire valósult meg, mennyire tette oda magát, mennyire hozta ki saját magából a maximumot, ami az ő maximuma! :) Meg pl még az is, hogy a lehetőségekhez képest, pl szabadidő terén, hogyha mondjuk pl dolgozol is mellette. Tehát a lehetőségekhez képest az is benne van, hogy azokhoz képest tegyél bele mindent!:) És, hogyha ez megvalósul, bármi is az eredményed, elégedett lehetsz vele!:)
2017. febr. 6. 18:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze, azzal tökre egyetértek amit leírtál. Csak kíváncsi lettem volna, mert mégis ez egy jó mérce, ahhoz, hogy lássam, hol helyezkedek el. Azonkívül lehet, hogy csúnyán hangzik, de valahol mégis egymás ellen "küzdünk" akár most az egyetemen ösztöndíjért vagy később a munkaerőpiacon.
2017. febr. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!