Ki jár Széchenyi Egyetemre gépészmérnöki képzésre?
A készséget lehet kompenzálni gyakorlással egy bizonyos szintig. Én is közép matek érettségivel kezdtem (igaz 5-össel), és nem okoztak különösebben nagy problémát a matek félévek, persze tanultam is sokat rájuk.
Egy 2-es vagy 3-as, azért erős jelzés, hogy a matekba fektetett ennyi energia nem lesz már elég az egyetemen. (Halkan jegyzem meg, hogy ha ez a helyzet, akkor sem lehetetlen, de nagyon nagyon sok gyakorlás kell hozzá, és nem szeretnélek hiába hitegetni.)
Rengeteg ember foglalkozik az egyetemeken matek korrepetációval. Olyanok is simán átmennek velük, akinek nincs még semmi érzéke hozzá.
Ha úgy érzed a középiskoládba gyenge volt a színvonal, vagy te nem fektettél bele elég ídőt akkor mindenképp kérj segítséget. Hogy , ha ez mellett még megfelelő szorgalmad is van nem lesz gond akármelyik mérnöki szakkal sem.
Első pár félévet kell túlélni míg lemennek a szóró tárgyak, utána simán hozható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!