Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Főiskolát szeretnék válltani,...

Főiskolát szeretnék válltani, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Építészeti szakközép iskolát végeztem érettségi vel és egy állami technikai főiskolán kezdtem ezt a félévet építészeti management szakon. Az első szemeszterben abszolút nem érdekeltek a tantárgyak. Mindent megtettem, hogy a leadandó munkák és a kis írásbeliken megfeleljek, ami így is történt. Azonban a vizsgadőszakban egyszerűen elment a kedvem a tantárgyaktól és csak észnélkülimagolás lett a végeredménye. Úgydöntöttem a második szemesztert nem kezdem el, mivel úgysem fogok az építészetben maradni és, hogy onnan legyen diplomám mert az jól hangzik szerintem fölösleges..(mellesleg csalódásvolt nekem az egész)

Nem tudom pontosan mivel szeretnék foglalkozni, de azt tudom ,hogy egy emeltszintű angolnyelv vizsgát leszeretnék tenni a közeljövőben, fontosnak látom, hogy a világnyelvet eltudjam sajátítani a komunikálás szintjén. Ezen belül érdekellne egy management főiskola, elképzelésem szerint azzal többmindenben lessz belátásom, főlleg az üzleti és világgazdaság részében.

Kommenteljétek meg, hogy mi a véleményetek ezzel kapcsolatban, esetleg aki hasonló képpen management főiskolára járt vagy végzett az mennyire tudott elhelyezkedni, magánvállalkozó esetleg más cégekben ?

2017. febr. 1. 21:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!