Győr vagy Pest?
Figyelt kérdés
Győrben nemeztközi tanulmányokat tanulnék,míg Pesten a Corvinuson nemzetközi gazdálkodást. Bárki akinek valamiféle véleménye/tapasztalata/gondolata van az leírná?
Alapvetően nem vagyok egy bátor,talpraesett ember meg nyilván az anyagiak,a családom,barátaim is visszahúznak. Viszont Pest mindig is vonzott,már csak ott lenni is imádok.:D
2017. febr. 1. 19:42
1/9 anonim válasza:
Én a SZE-re mentem, nagyon durván megbántam, hogy nem "yolóztam" el Bpre.
2/9 A kérdező kommentje:
Csalódás a Széchenyi? Most voltam nyílt napon,nagyon megtetszett.
2017. febr. 1. 19:55
3/9 anonim válasza:
Nekem az volt. Ami van nyílt napon, az teljesen más, mint ami egy átlagos napon van. Szervezetlenség fellegvára
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretnéd esetleg ezt nekem kifejteni?:D akár privátban,akár itt
2017. febr. 1. 20:00
5/9 anonim válasza:
Ha szeretnéd, kifaggathatsz privátban, semmi titok nincs ebben :D
7/9 anonim válasza:
eleve nemzetközi tanulmányoknak nincs sok értelme :DD szóval nemzetközi gazdálkodásnak sokkal több értelme van
amúgy Győr se rossz, a műszaki képzés nagyon jó a többi annyira nem. Pesten pedig nem minden tejfel :DD
8/9 anonim válasza:
Magát a szakot nem ismerem, de jártam az SZE-re - nincs nagyobb káosz, mint máshol. Egy év után dobbantottam Pestre, amit azóta sem bántam meg. (Belváros, nyüzsi - engem ezek éltetnek.) A győri tanári gárdára nem lehetett panasz, de az egyetem a város szélén van (bár jó a közlekedés), a szállás - levelezősként - drága. Összességében a magány és az unalom amire leginkább vissza tudok emlékezni abból az időszakból.
9/9 anonim válasza:
szia! én nagyon szeretem a Széchenyit, és Győrt is! én csak ajánlani tudom :) szerintem színvonalas az oktatás, jó a társasági élet és Győrben is rengeteg lehetőség van pl. sportolásra, szórakozásra, vásárlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!