Van értelme rendezvényszervezőnek menni?
Gimibe járok (fiú vagyok), de nagyon nincs kedvem tanulni, ráadásul felsőoktatási intézményen sem lesz kedvem, tehát nagy valószínűséggel nem megyek egyetemre. Viszont valamiféle szakma mégiscsak kéne..
A rendezvényszervező nekem mindig is tetszett, de elég rossz a kommunikációs készségem, ha idegen emberekkel kell beszélgetnem.
Plusz, nem nagyon tudom szükség lesz-e egyáltalán rendezvényszervezőkre a jövőben?
Jaj, ne legyetek hülyék. Nincs kedvetek tanulni... még ennyire sem lesz majd kedvetek a gyárba bejárni, három műszakban vagy folyamatosban húzni az igát, 12-16 órákban, hogy kapjatok nettó 120-at...
A rendezvényszervezőket általában 4 órában foglalkoztatják, kb. annyi fizetést kapnak, mint egy közmunkás, és nagyon nagyon sok emberrel kell beszélgetniük, papírokat aláírni, szórólapokat osztani stb. Már aki szerencsés és felveszik valahova, általában a helyi városi művházba, mert egy rendezvényszervezői okj-vel még nem fogsz a Fezenre koncerteket szervezni. Ja, és rendszeresen tanfolyamokra meg továbbképzésekre küldi őket az önkormányzat, úgyhogy még 40 évesen is tanulniuk kell.
Őszintén szólva most sincs rájuk nagy szükség, a jövőben még kevésbé lesz.
Igenis erőltessétek meg magatokat inkább, és bírjatok ki 4 évet, de szerezzetek egy használható végzettséget, amíg még van lehetőségetek rá. A lustákat sehol, semmilyen szakmában nem látják szívesen. Ha tanulni sem vagytok hajlandóak, szerintetek ki akarna titeket bármilyen munkára alkalmazni?
Az élet nem kedv kérdése, ehhez a gondolathoz szokjatok hozzá minél előbb... nem fog mindig minden és mindenki a ti kedvetekhez igazodni, csak hogy nektek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!