Kubisz Kriszta kérdése:
Orvosi diagnosztikai analitikus, vagy egészségügyi szervező?
Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 23:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem a diagnosztikai analitikussal többre mész, de igazából tanuld azt, amelyiket jobban szeretnéd, vagy ha nem tudsz dönteni, azt írd előrébb, ahol a magasabb a ponthatár.
2/5 anonim válasza:
Elsőnél nagy esélye van,hogy (szak)asszisztens leszel egy laborban aztán ügyelhetsz "fillérekért".
Ha pörgősebb vagy inkább a második. De tanuld azt amiben szívesen csinálnál 20 év múlva is és amit örömmel tanulsz! Különben az analitikuson én is gondolkodtam de egyre inkább úgy vagyok, hogy nem az én világom..
3/5 anonim válasza:
Orvosi diagnosztikai analitikával nem csak laborokban lehet elhelyezkedni.
4/5 anonim válasza:
Szia. Egészségügyi szervezőről tudnék mesélni, ha érdekel, akkor nyugodtan írj üzenetet. Azért nem mondanám feltétlenül pörgősnek :D
5/5 anonim válasza:
Sziasztok. Én vagyok aki legutoljára kommentelt. Azt állítottam hogy nem pörgős az egészségügyi szervező.
Ezt a kijelentésemet visszaszívom :)
Elkezdtem egy kórházba egy osztályon dolgozni és mindig menni kell. Reggel elintézed a teendőket, aznapi műtéteseket, meg hazamenőket, közbe ezer egy más dolgot is csinálni kell, ide oda papírokat vinni stb 😀 Izgalmas munka és nem unatkozik az ember sokszor 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!