Egy 307 pontos szakra be lehet jutni olyan 380-385 ponttal úgy, ha a követelmény amelyből emelteznem kell ötös lesz? ( nagyjábol ilyesmi pontom lesz, mert a matek nem a barátom)
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 21:25
11/11 A kérdező kommentje:
Pontosan tudtam,hogy nem fogom megúszni ezt a kérdést legalább egy olyan válasz miatt, amilyet a kilences válaszolótól kaptam. Igen rossz vagyok matekból, és? Félek,nagyon. Mindig is önbizalomhiányos voltam, tudok feltenni még ennél furább és idiótább kérdéseket is ha parázok. Ilyen vagyok. Nem tudom, hogy működik az egész felvételis cucc. Azthittem, hogy ilyesmi ponttal nem tudok bekerülni. My mistake.
2017. jan. 29. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!