Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Biztosan ti is tudjátok,hogy léteznek humán illetve reál beállítottságú emberek. Én személy szerint reál beállítottságú vagyok de pl: a töri a kedvenc tantárgyam. Szóval a humánosok közül többen láttam,hogy fújjognak a reálosokra például:"A matekot,fizikát be lehet magolni annak semmi haszna nincsen a sok egyenletnek stb. Meg hogy:"Egy matek/fizikai képlettől nem fogsz tudni megvédeni egy országot vagy megérteni,hogy hogy gondolkodik az ember". Na mármost pont fordítva van(szerintem) és aki 5-ös matekból az tudja(mint ahogy én is),hogy attól mert bemagolod mi az a logaritmusos egyenlet meg,hogy hogyan kell megoldani,ha csak be van magolva akkor attól még nem fogod tudni meg oldani.Erről a két beállítottságról kérnék véleményeket illetve a bizonyos oldalon(humán vagy reál)történő fújjogásokra megjegyzést. Válaszokat előre is köszönöm!#matematika #tantárgy #bölcsész #beállítottság #reál tantárgy #humán beállítottságú #reál beállítottságú
2017. jan. 23. 20:12
11/11 dq válasza:
A humánosok olvasnak term. tud ismeretterjesztõ mûveket. Fordítva egyáltalán nem. Nem is igazán léteznek pl irodalomtudományi vagy filozófiai ismeretterjesztõ mûvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!