Nagyon félek a felvételitől. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
szombaton írom a felvételit ,de már pénteken be kell mennem szóbelizni szóval két napos lesz ( és ott is kell aludni 1 koleszbe),(Arany János Tehetséggondozó Program miatt)
nagyon izgulok,már el is sírtam magam miatta.
jó tanuló vagyok (4,93 ) lett a félévim, de egy gyenge iskolába járok,ezért nagyon félek.
ti hogy vagytok vele 8.osok?
2017. jan. 19. 19:27
1/11 longlife válasza:
Ha nem tudod konkrétan megmondani mitől félsz,akkor azt nagyfokú izgalomnak tudd be.Ha meg tudod,hogy mitől félsz,akkor változtass rajta. Amúgy meg a ...Mit csináljak?....nyugodtan menj,és írd meg a felvételit. Biztos sikerülni fog,csak bízz magadban..Sok sikert..
2/11 anonim válasza:
Az érettségi százszor rosszabb lesz. Nem kell félni.
4/11 anonim válasza:
Elég nagy baj lehet veled, hogyha ezért elsírod magad, főleg 4.93-mas átlaggal. Amúgy én is holnap írom, sok sikert!
5/11 anonim válasza:
Én baromira félek! Nem tudok másra gondolni csak a felvételire és nagyon parázok. Nekem csak írásbeli lesz holnap. És már egyszer én is elsírtam magam emiatt. Majd írj hogy sikerült. Amúgy én is kiírtam egy ilyen kérdést xd
6/11 anonim válasza:
Fhu én is nagyon félek ,őszintén én is elsírta magamat ma magam egyszer. Sok sikert. !
7/11 A kérdező kommentje:
hát.. az idei elég nehéz volt, meg kicsit el is rontottam a matekot... nektek,hogy sikerült??
2017. jan. 21. 18:19
8/11 anonim válasza:
a magyar könnyen ment a matekról ne is beszéljünk az nagyon nehéz volt az egészből alig tudtam valamit :(
9/11 anonim válasza:
Magyar izi vót, matekból meg örülök ha a fele jó lesz!
10/11 A kérdező kommentje:
én is úgy vagyok :/ pedig itthon a tavalyit 40 pontosra megirtam ez meg ilyen ne is beszéljünk róla lett
2017. jan. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!