Miért mondjak mindig a gazdálkodás es menedzsment, szociológia, szociális munka, emberi erőforrások, stb. Szakokra hogy büfészakok?
Mindig ezt lehet olvasni, de most olyan nagy baj hogy nem mindenki jo matekbol, nem tud pl.: mérnök lenni?..
Aki ezekre a szakokra jár/ járt neki milyen volt ?
Gazdmen nem büfészak, sőt..
A többi azért büfé, mert rengetegen járnak oda, de a munkalehetőségek elég szűkösek, így bajos lesz az elhelyezkadés a diplomáddal.
Helyesbítek... az emberi erőforrások a legkevésbé büfé utána a gazdmen. A többi sem büfé ha tényleg odateszed magad, illetve lehetőleg pesti egyetemen végzed. Azért büfézik le sokan mert sokan nem fognak tudni elhelyezkedni a területükön a végzettek közül.
Egyébként meg Gazd. menedzsmenten és Emberi erőforrásokon is van elég matek nyugodj meg: Matek 1., Matek 2., pénzügy, mikro, makro stbstb..
Helyesbítek... a gazdmen a legkevésbé büfé
A jobb egyetemek gazdasági karain még a strukturált lekérdezőnyelvet meg az R programozási nyelvet is oktatják A HR-t sem nevezném büfészaknak azért
# 4
A Corvinuson pl. biztosan. Amúgy nem tudom, nem véegztem el minden egyes egyetem gazdmen képzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!