Mi legyek, ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
11-es vagyok és már általános iskola óta nagyon érdekel az irodalom. Mindig 5-ös voltam belőle és nagyon jó fogalmazásokat írok. Hol tudnék ezen a téren elhelyezkedni vagy milyen munka lenne számomra a jó, egyáltalán milyen munkák vannak ilyen téren? Előre köszönöm a válaszokat:)2017. jan. 13. 22:13
3/5 anonim válasza:
Általános vagy középiskolai magyartanár, egyetemi oktató, író, újságíró, műfordító
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. jan. 14. 11:07
5/5 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, akkor ne BA képzésre menj, hanem osztatlan kétszakos tanárképzésre! A magyar mellé szerintem legjobban egy idegen nyelvvel jársz, ami lehet angol vagy német, de egy egzotikusabb nyelv is akár. Egyébként egy nyelvszak nem csak annyi, hogy megtanulod az adott nyelvet, hanem sok kultúrtörténeti és irodalmi tárgyat is kell hallgatnod.
Ha nem érdekelnek az idegen nyelvek, akkor mehetsz magyar-történelem szakpárra vagy mondjuk magyar-könyvtáros szakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!