Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az SZTE ÁOK szakára ki hogyan...

Az SZTE ÁOK szakára ki hogyan tudja, mennyi a ponthatár?

Figyelt kérdés
(az interneten 418 és 426 pontot találtam, de egy lány az SZTE-ről azt mondta, hogy 380 volt a pont....akkor most mi az igaz?)

2017. jan. 13. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Az adott évi ponthatárokat a jelentkezők aktuális érettségi pontjai lapján húzzák meg minden évben.

Megvan hány helyet tudnak biztosítani államilag támogatott részen. Ha ez betelt a legjobb pontszámokkal rendelkezőkkel megnézik hány pontja lett az utolsónak és az lesz az aktuális évi ponthatár.

2017. jan. 13. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

tavaly 418 volt költségtérítésesen és 426 államilag támogatotton

a 380 nem tudom honnan jött, 2013-ban volt nagyon alacsony, 383 a ponthatár, azt hiszem akkor vezették be, hogy kötelező két emelt

2017. jan. 13. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
a 380 onnan jött, hogy az állami központilag meghúzott minimum 380 volt orvosira, de ez csak a MINIMUM, e fölé mehet teljesen nyugodtan.
2017. jan. 13. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden ponthatárt a felvi.hu oldalon nézz, azok a valósak. Nem az, h o meg a masik mit mondott es kinek.
2017. jan. 13. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:

426, de az, hogy tavaly mennyi volt, idénre nem jelent semmit. Előtte volt 418, azelőtt 407, ha jól tudom. Remélem, idén az érettségi változásai miatt nem fog nagyot ugrani, de én 435 körülire számítok.

380 tényleg az orvosis minimumponthatár, de tavaly 420 alatt nem lehetett bejutni sehova se.

2017. jan. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!