Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetem es szak van...

Milyen egyetem es szak van ahova ketto emelt szintu nyelvbol valo erettsegi a kovetelmeny es semmi mas emelt?

Figyelt kérdés
Mi lehetek ezzel?

2017. jan. 12. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyelvészeti szakokra tökéletes. Anglisztika, germanisztika, romanisztika, stb.
2017. jan. 12. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:
És valami érdekesebb? Olyat neztem meg hogy rendezvenyszervezo meg ilyesmit tudtok meg?:/
2017. jan. 12. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Például angol nyelv és kutlúra tanára és német nyelv és kultúra tanára vagy angol és orosz nyelv és kultúra tanára, angol és kínai nyelv és kultúra (ide elég csak angolbol a másik két szaknál kell angol és német is) esetleg angol és lengyel . Ezzel szerintem jobban járnál mint egy anglisztikával vagy germanisztikával mivel itt már lesz egy egyetemi szintu diplomád ami szerint te két nyelvet tudsz majdnem anyanyelvi szintej beszélni és ezután elmehetez fordító tolmács képzésre vagy stewardessnek, Magyarországon lévő nagykövetségeken dolgozhatsz, elmehetsz cégekhez jó oénzért dolgozni (nettó 300 garantált) elehlyezkedhedsz SSC ben ami szintén nagyon jól fizet vagy akár elmehetsz külföldre nyelvét tanítani. Szóval én a helyedben egy nyelvtanári szakra mennék mert ha a nyelvi alapszakot végeznéd el akkor a mesterképzéssel ugyanott lennél de igy két nyelvről lenne papírod. És rendezvényszervező nyelvi szakkal is lehetsz vagy utána elvégezhetsz egy OKJ s képzést is akár. És nyelvtanárként második évtől az egyetemen adhatsz magánórákat is szintén jó pénzért. Elég sok lehetőséget felvázoltam neked remélem tudtam segíteni :)
2017. jan. 13. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi a nyelvtani hibákért tabletről írtam :)
2017. jan. 13. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!