Budapesten hol lehet nyugodtan tanulni?
Figyelt kérdés
Koliban egyszerűen nem tudok tanulni, tanulószoba nincs. A suliban állandóan zajonganak, a könyvtárakkal pedig az a baj, hogy én motyogk tanulás közben, igy elég zavaró lennék mások számára. Gondoltam rá, hogy kiveszek pár órara egy szobát, de nincs rá pénzem, hogy 2-3 órára kifizessek 5000ftot.2017. jan. 10. 10:49
1/2 anonim válasza:
Maximum nyári vizsgaidőszak alkalmával maradnak a parkok, de amúgy nem tudnék mást.
Egyébként pl a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kálvin téri helyén az alsó szinten megy a nyüzsgés, ott voltam angoltanárommal. Ott senkit nem zavar, ha motyogsz. Viszont csak olyannira van nyüzsi, hogy simán tudsz koncentrálni, nincs zavaró tényező. Ingyenes a belépő, csak helyi regisztrációhoz kötött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!