Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mentőtiszt Nyíregyházán? :O

Bela927 kérdése:

Mentőtiszt Nyíregyházán? :O

Figyelt kérdés
Csao, a debreceni egyetem mentőtiszi szakja iránt érdeklődök ami ugye nyiregyházi kirendeltséggel rendelkezik. Szeretek az embereken segíteni,megmenteni őket, csúnyán istent játszani. Mindenképp nagyvárosban akarok majd dolgozni, és ugye ezzel a diplomával én nem csak egy sima beteghordó fiú leszek az elején? Tapadztalatok? A tanárok milyenek? Bent maradni a szakon mennyire nehéz? Ajánljátok annak az embernek ezt a szakot aki elkötelett az porban heverő egészségügy iránt? Fizetés hogy néz ki havonta ? Valamint van e ösztöndíj?

#Debrecen #mentőtiszt #nyíregyháza telephely
2017. jan. 9. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp dicséretes az elgondolásod!

Szerintem részletekért hívd az egyetem tanulmányi osztályát, mert ott első-kézből meg tudják mondani a helyes és érvényes válaszokat. (vagy menj be személyesen a fogadóórák valamelyikére)

[link]

2017. jan. 9. 02:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. jan. 9. 21:40
 3/4 anonim válasza:

Mentőtiszti diplomával az elejétől kezdve Eset-kocsin fogsz dolgozni. Dicséretes az embereken segíteni, megmenteni őket. Sajnos nem mindenkin lehet segíteni, de sok embert meg lehet menteni. Istent játszani nem itt kell, itt el kell a beteget látni a lehető legmagasabb szinten és a leggyorsabban kórházba szállítani.

Szép és nehéz szakmával szemezel. Én azt tanácsolom, hogy keress fel egy mentőállomást és beszélgess az ott dolgozókkal. Tegyél föl minden kérdést ami érdekel, hidd el készségesek lesznek.

Sok sikert ehhez a szép hivatáshoz!

2017. jan. 12. 15:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, egyre inkább érzem azt hogy nekem semmi más helyre nem szabad mennem. Nagyon elhivatott vagyok.
2017. jan. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!