Jasdik kérdése:
Informatikus, közlekedésimérnök vagy Gépész mérnök?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyik a legjobban megfizetődő állás, és melyik a legjobb?És kb mennyi a fizetés?Imádom az autokat, és mojolni, szerelgetni.Melyiket ajánjátok?És milyen Fősuliba érdemes menni ha ezek közül szeretnék választani.Milyen szakra?2017. jan. 7. 20:30
2/14 anonim válasza:
szerintem azt válaszd, amelyik a legjobban érdekel...
autók--> közlek.
mindegyikkel lehet jól keresni -azonban az,hogy azzal foglalkozhatsz, ami érdekel megfizethetetlen nagy kincs!
Nagy szenvedést okoz magának az, aki pénzért olyannal foglalkozik, amit nem szeret, ami nem érdekli. ÉS meg is betegíti.
3/14 anonim válasza:
autók ->gépész/ járműmérnök. a közlekedésmérnök a közlekedési rendszerekkel foglalkozik nagy vonalakban (főleg tömeg, teher.. vasúti, légi vízi és közúti.)
4/14 A kérdező kommentje:
Értem, ez a gépészmérnök, automérnök mennyit keres pályakzdő ként, és munkatapasztaltan?
2017. jan. 7. 21:08
5/14 anonim válasza:
attól függ merre és milyen cégnél. illetve hogy mit tudsz.
kezdőként nettó 150-200. Tapasztaltként illetve magasabb beosztásban 300-tól felfele
6/14 A kérdező kommentje:
Ohh köszi! :)
2017. jan. 7. 21:56
7/14 anonim válasza:
A szerelgetés meg az autók hogy jönnek az infóhoz?
8/14 anonim válasza:
okos kérdés... talán úgy hogy a 2 nem zárja ki egymást és valszeg nem csak egy dolog érdekli...
9/14 A kérdező kommentje:
Info is érdekel, se legjobban a autoszerelgetés.Autoszerelö mérnökség..
2017. jan. 8. 11:08
10/14 anonim válasza:
WTF?
Szerintem neked még kell pár év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!