Utálom az iskolámat. Mit válaszjak?
A helyzet az hogy hogy egy 16 éves középsulis lány vagyok. Már jó pár éve eldöntöttem hogy melyik középsuliba fogok menni. Viszont az osztálytársaim egy részével nagyon rossz a kapcsolatom, kiközösítettek. Rám fogtak egy mobiltelefon lopást(hogy elűzzenek), és a suli se olyan amilyenre számítottam. Gyenge az oktatás színvonala. Albérletben lakomk egy velem egyidős lánnyal aki más osztályba jár vele jó a kapcsolatom. De az országomban csak 4 ilyen suli van.
Első lehetőség: tűröm tovább a kiközösítést és maradok ilyen szomorú-félék-zárkózott
2: Egy iskola nagyjából ugyanolyan közel itt is albérletben vagy kollégiumban kéne laknom.
Viszont itt elég sokan vannak az osztályban (28) félő hogy engem be e fogadnának. Egyébként az én osztályomban 17-en vagyunk.
Plussz ez a suli egy elég lepukkant körzetben van.
3: Itt is kolégium vagy esetleg autóbusz napi 2-3óra utazás mellett. Itt kevesebben vannak (8) de viszont az iskola rendjéről csak rosszakat halotam (gyakori rendbontás). Illetve itt többségben vannak a szlovákok. 1 évfolymban 15-20 szlovák osztály és csak 1-2 magyar.
Elég nehezen tudok beilleszkedni és nehezen tudom a szlovákot ezért félő a harmadik választás.
Szóval ti mit tanácsoltok nekem? :)
Bocsi a helyesírási hibáimért.
Kimaradt: a negyedik suli túl messze van tőlem(több száz km) ezért oda nem mehetek.
Tudom.
De nagyon rossz látni hogy nap mint nap mutogatnak rám hogy a mobil lopó. Pedig már voltunk iskolaigazgatónál is, de az kb inkább nekem adott igazat.
Próbálok pozitív maradni, de már unom hogy nem lehet egy nyugodt napom se.
Csak ez a szak érdekel.
Viszont ez csak ebben a 3 suliban van 1-1-1 osztállyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!