A kresz vizsgak altalaban hany orakkor szoktak kezdodni?
Figyelt kérdés
Meg el se kezdtem tanulni, de aggodok miatta, hogy hetkozben lesz valamikor suli kozben. Egyetem utolso feleve kezdodik nekem, es azzal riogatnak, hogy a gyakorlati helyemrol semmilyen igazolassal nem lehet hinyozni. Ilyen letezik egyatalan?2017. jan. 6. 23:53
1/2 anonim válasza:
el kell hogy engedjenek, elég moslék dolog lenne az egyetemtől ha igazolást se fogadnák el. Egyébként beszélj az oktatóddal, voltam én is kresz vizsgán, csak annyira emlékszek hogy valamikor délelőtt kezdődött. gondolom ez elméleti lehet ha jól veszem ki a szavaidból. Több vizsgád is lesz, úgyhogy így sajnos senki nem tud konkrét választ adni, ez iskolánként megyénként városonként változó. Mindenképp beszélj az oktatóddal hátha találtok valami alternatív megoldást ami megfelelő. De egy alkalom, áldozatot is kell hozni néha, én elmennék mindenképp a kresz vizsgámra, elvégre kifizetted. Nem volt két forint.
2/2 anonim válasza:
Az enyém kilenckor kezdődött. Valószínűleg délelőtt lesz a tied is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!