SZTE-TTIK mérnökinformatikus vagy GAMF mérnökinformatika?
Üdv!
Továbbtanulás előtt állok, ezért szeretném a véleményeteket kérni 1-2 dologban. Jelenlegi hallgatóktól várok válaszokat, de természetesen a már végzettek tapasztalatait is szívesen várom! Elsőként is melyik iskola lenne a nehezebb, hol jobb az oktatás, melyik diplomával könnyebb elhelyezkedni?
Körülbelül 340 pontom lenne az érettségin ha minden jól alakul. Egy ilyen pontértékkel lenne esélyem bejutni államilag támogatott képzésre?
Továbbá még érdekelnek további ötletek, tippek a továbbtanulással kapcsolatban. (koli vagy albérlet, milyen számítástechnikai eszközt ajánlotok gyakorlásra stb..) Lényeg, hogy minden érdekelne! :)
Hát nem tudom melyik a jobb, sőt ki tudhatja ezt igazán? Egyszerre nem jár az ember 2 egyetemre ugyanarra a szakra ráadásul.
Bejutni betudsz. Én szte-n vagyok mérnökinfen 2014 be elég volt azt hiszem 289 pont.
Szerezz laptopot mert jól jön, nem kell erőgép csak vigyen dolgokat ( VisualStudio, MATLAB stb ). Kezdj el C-t tanulni előre.
Amúgy elég nehéz szak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!