Az ELTE jogi karára szeretnék jelentkezni. A magyar emeltet és angol emeltet tervezem duplázni. Vagy mindenképp bele kell a történelmet számítani?
Figyelt kérdés
(tudom hogy a rendszer dönti el, duplázhatok-e, de ez a cél...)
Szívesen fogadok tippeket, tapasztalatokat is a képzésről, ELTÉről... stb.
2017. jan. 6. 19:10
11/14 anonim válasza:
Törivel kapcsolatban szerintem mindenképpen kérd a tanárod segítségét, én nélküle el lettem volna veszve az érettségin. :)
Egyébként nem különösebben nehéz az emelt sem, az előző évi feladatokat csináld meg, gyakorold a vaktérképeket, az esszéknél pedig már használhattunk atlaszt.
12/14 A kérdező kommentje:
szerintetek az emelt törire még fel tudok nomálisan készülni? jártam faktra, érdekel is, de mégis a magyarra készültem nagyobb energiával
2017. jan. 7. 17:48
13/14 anonim válasza:
Persze. Egyetemen sokkal kevesebb idő alattsokkal több anyagot kell majd elsajáttanod. :)
Gyakorolsz legalább erre is :D Sok sikert!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)))
2017. jan. 7. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!