Felsőoktatási kérdés! A tavalyi ponthatárhoz képest 1-el több pontom van. Szerezzek még pluszba nyelvvizsgát?
Én mindenképpen megpróbálnám, vesztenivalód nincsen (maximum a vizsgadíj), főleg hogy csak szóbeli rész kell még, egy nyelvvizsga amúgy is mindig jól jön.
Ráadásul így benne van a pakliban, hogy 1-2 ponttal csúszol le a szakról, mert simán emelkedhet tavalyhoz képest.
Újrakezdőként simán sikerülhet. FOgadj magántanárt, ha anyagilag megteheted. :)
Mindenképp megéri megcsinálni a nyelvvizsgát. Hajrá!
Tényleg szerintetek ennyi év kihagyás után sikerülhet szűk 5 hónap alatt?
7 éve 3-szor mentem neki a szóbelinek, mindig 1-2 pont miatt maradtam le.
Magántanárt természetesen fogadnék. Egyedül nem menne :D
Próbálkozz TELC-cel. Ott nagyon egyszerű a szóbeli. Vagy a hallásértés részével van problémád?
Amúgy mindenképp próbáld meg, mert ha a nyelvvizsga nem is lesz meg, akkor is fejlődsz.
Igazából mindennel :D :D
Kb. 7 éve csináltam az irásbelit, azóta elő se nagyon vettem :/
A beszéd részével is vannak hiányosságok nem kicsit.
Én a Bme-t néztem, de majd rákeresek a Telcre is, igazából olyat szeretnék, ahol a vizsgáztatóval kell kommunikálni és nem vizsgatárssal.
Én az Origó szóbelit ajánlom. Igaz, én 2 éve tettem le, nem tudom, hogy azóta változott-e valami.
Szerintem egész könnyű volt. A vizsgáztatóval kell beszélned, és csak egy képleírás, egy szituáció és egy kis beszélgetés van. A hallott szövegértés pedig mindenhol szerencse kérdése. Magántanárral szerintem biztosan menni fog. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!