Ha nem megyek el érettségizni mi történik?
Figyelt kérdés
Én már tavaly leérettségiztem mindenből, de töriből lehetett volna jobb eredményem is, így idén újra jelentkeztem, viszont úgy döntöttem, hogy nem megyek el, nem készültem fel rendesen. Ez az érettségi nekem már fizetős lenne, de még a csekket nem adtam fel, nem akartam feleslegesen befizetni. Az lenne a kérdésem, hogy ez jár valamilyen következménnyel?? Ha nem jelenek meg holnap? Elvégre ezt én magam választottam, az én döntésem volt, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.2010. máj. 4. 12:33
2/3 anonim válasza:
Ha nem adtad fel a csekket akkor nem is mehettél alapból. nem történik semmi ilyenkor
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, h válaszoltatok.
2010. máj. 4. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!