Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A tenger biológusok Magyarorsz...

A tenger biológusok Magyarországon melyik egyetemen tanulnak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindegyiken, vagy egyiken se, ahogy tetszik. Ugyanis nincs ilyen képzés. Biológiáról persze szakosodhatsz rá, természetesen külföldön. Ahol van is tenger...
2010. máj. 3. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! SZTE-n tanulok, mondjuk nem vagyok ökolós, de én nem hallottam még csop. társaimtól, hogy ezzel foglalkoznának. Szóval itt szerintem nem lehet, de nem akarok a sulinak negatív reklámot csinálni, mert amúgy minőségi a képzés. Azt biztosan tudom, hogy olyan van pl.: hogy vadasparkban szakdolizik valaki, vagy egyéb helyen állatokkal foglalkozik. Reméelm segítettem. :)
2010. máj. 3. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért köszi!:)
2010. máj. 3. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Biológusnak tanulsz bármelyik egyetemen, és mesterképzésre illetve posztgraduális képzésre kimész külföldre egy olyan egyetemre ahol tanítanak ilyet. Sajna Magyarországnak nincs tengere ezért nem is igen tanítanak ilyet.
2010. máj. 4. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam PTE TTK nyíltnapon ott mondta az egyik tanár, hogy egyik diákjuk elvégezte az bsct, kiment Görögországba megcsinálta az msct és most tengerbiologus, delfinekkel foglalkozik.
2011. jan. 24. 17:25
 6/6 anonim válasza:

jaja,pl horvátországban is elvégezheted az MSc-t, ott is tudsz tengerbiológus szakirány felé orientálódni.

Én is a PTE-TTK-n tanulok,és nekem is van ismerősöm, aki tengeri teknősökkel foglalkozik valamilyen szigeten, és szintén itt végzett.

2011. ápr. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!