A tenger biológusok Magyarországon melyik egyetemen tanulnak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:22
1/6 anonim válasza:
Mindegyiken, vagy egyiken se, ahogy tetszik. Ugyanis nincs ilyen képzés. Biológiáról persze szakosodhatsz rá, természetesen külföldön. Ahol van is tenger...
2/6 anonim válasza:
Szia! SZTE-n tanulok, mondjuk nem vagyok ökolós, de én nem hallottam még csop. társaimtól, hogy ezzel foglalkoznának. Szóval itt szerintem nem lehet, de nem akarok a sulinak negatív reklámot csinálni, mert amúgy minőségi a képzés. Azt biztosan tudom, hogy olyan van pl.: hogy vadasparkban szakdolizik valaki, vagy egyéb helyen állatokkal foglalkozik. Reméelm segítettem. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Azért köszi!:)
2010. máj. 3. 19:38
4/6 anonim válasza:
Biológusnak tanulsz bármelyik egyetemen, és mesterképzésre illetve posztgraduális képzésre kimész külföldre egy olyan egyetemre ahol tanítanak ilyet. Sajna Magyarországnak nincs tengere ezért nem is igen tanítanak ilyet.
5/6 anonim válasza:
Voltam PTE TTK nyíltnapon ott mondta az egyik tanár, hogy egyik diákjuk elvégezte az bsct, kiment Görögországba megcsinálta az msct és most tengerbiologus, delfinekkel foglalkozik.
6/6 anonim válasza:
jaja,pl horvátországban is elvégezheted az MSc-t, ott is tudsz tengerbiológus szakirány felé orientálódni.
Én is a PTE-TTK-n tanulok,és nekem is van ismerősöm, aki tengeri teknősökkel foglalkozik valamilyen szigeten, és szintén itt végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!