BTzone509 kérdése:
Hogyan tudok ismet magyarorszagon tanulni?
Figyelt kérdés
Hat eve kint elek es tanulok eljott az az ido amikor Egyetemre kell jelentkeznem es meg nem tudom hogy hol tanuljak tovabb itt angliaban vagy magyarorszagon. Programozast tanulok a kurzos vegen egy AQA level 3-mas technical vegzetseggel fejezem be az evet Programozas szakon. Az angol jegyeimet atkell valtani egyaltalan vagy hogy mukodik ez a dolog? Egyaltalan hol tudom az angol UCAS pontokat atvaltani magyar pontokra hogy ki tudjam szamolni hogy van e eleg pontom hogy tovabb tanulhassak. Mik lehetnek a kovetelmenyek stb valoszinuleg angol nyelven szeretnem folytatni a dolgot. Mennyibe kerulne? Hasonlo dolgokra vagyok kivancsi! Koszonom!2016. dec. 23. 18:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem kint éri meg továbbtanulni, a Magyarországi felsőoktatás elég rossz, nem gyakorlatias, túl "magolós", nem valódi tudást adnak. Én Pesten tanultam egyetemen, de első év után kijöttem Franciaországba tanulni, sokkal de sokkal másabb a szemlélet és az oktatás filozófiája. Ha már kint vagy szerintem ott éri meg tanulni. De ez persze szubjektív vélemény.
Amúgy átszámítani nem tudomhogyan kell, de szerintem kérdezz meg egy ezzel foglalkozó szakfordítót, aki végzettségeket szokott fordítani, nekem is ő segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!