Állat orvosnak hol tudok tovább tanulni? (ha lehet hajdú-bihar megye közelében)
MÉgcsak jövöre leszek 8.os de halasztottam és nem tudom hová menjek tovább tanulni igazán azt sem tudom mi szeretnék lenni csak van egy pár dolog ami érdekel
Ha valaki tud akkkor tovább tanulási oldalakat is szivsen várok
Ha állatorvosnak akarsz tanulni, akkor a középiskolába, ahová jelentkezel, a biológia szakot jelöld meg. Ott emelt szinten fogod tanulni a bioszt és a kémiát, ami elengedhetetlen, mert ahhoz, hogy felvegyenek majd az orvosira bioszból és kémiából/fizikából érettségizned kell, az egyikből mindenképpen emelt szinten.
A középiskola után nyilvá orvosi egyetemre kell tovább menni. Hozzád legközelebb a debreceni van. :)
Egyébként nézegesd a felvi.hu-t. Nem tudom, hogy az csak a felsőoktatási intézményekkel foglalkozik-e vagy a középiskolákkal is, de tegyél egy próbát.
Gödöllő.
De,a lényeg:mindenből ötös,két emelt:biosz,és kémia,és nyelvizsga,és lehet...,hogy be is kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!