Gyógypedagógus hol érdemes elkezdeni?
Szeptemberben felvételizek újra és a gyógypedagógiát választottam. Szomatopedagógia szak nagyon érdekel ezen belül és úgy láttam, hogy azt csak az ELTE-n (399 a ponthatár) lehet választani szakosodásnál. Most 392 pontom van, de ha csinálok egy emelt angolt ezt fel tudnám tornázni 405-410 pontra, akkor felvennének a szakra? vagy ne is próbálkozzak vele és menjek az SZTE-re (380 a ponthatár) tanulásban akadályozottak/logopédia érdekelne ott.
Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget.
Azt ugye tudod, hogyha kapsz 50 plusz pontot az emelt érettségiért, akkor nem kapsz plusz 28-at a nyelvvizsgáért is?
Egyébként SZTE diplomával sem nehezebb elhelyezkedni. Viszont ha szomatós szeretnél lenni, akkor mindenképp próbáld meg szerintem az eltét. :)
szia pont eközött filózok SZTE vs ELTE és nekem is kellene egy érettségi magyarból és szociálisból újra.
Végül melyik mellett döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!