Milyen gimnáziumot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Már 6 éves korom óta arról álmodok, hogy orvos leszek, és tovább viszem az egyészségügyet, mint a szüleim, és az ő szüleik. Viszont nem tudom, hogy ehhez milyen középfokú iskola lenne a legjobb tanulás céljából. Kitűnő tanuló vagyok, és eddig semmi sem tett boldogabbá, mint az emberek gyógyítása. A szüleimet elnézve hiszem, hogy végig tudnám csinálni. Bárki aki ilyen pályára került, kérem, írja meg a legjobb gimiket, és egyetemeket. Előre is köszönöm a hasznos infókat!2010. máj. 2. 21:50
3/5 anonim válasza:
"eddig semmi sem tett boldogabbá, mint az emberek gyógyítása"
Hogyan gyógyítottál te, hátba vertél valakit aki köhögött vagy mi?:)
5/5 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam, a szüleim is egészségügyisek... Nyári munka ?? Ijnekciót már tudok beadni, eszméletlen beteggel is volt már dolgom... Az apukám mentős, és néha (Ha megengedik!!!) elmegyek vele "gyakorlatra". Nálam ezt nevezik "emberek gyógyításának". Az, hogy hol lakok számomra nem lényeges, mert bárhová elmegyek (ahol van kolesz) Amúgy Pesti vagyok. És lécci a kérdésemre válaszokjatok !! Köszi
2010. máj. 4. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!