Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Holnap hány oldalt szeretnétek...

Holnap hány oldalt szeretnétek írni a fogalmazásotokban? =)

Figyelt kérdés
Mit választanátok szívesen? : )
2010. máj. 2. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
8at, de hármat minimum :)
2010. máj. 2. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát minimum hármat.

Örülnék neki, ha többet sikerülne, mert a magyarban nagyon jól akarok teljesíteni. Én érvelést választanék, de ha olyan lesz, ami nem tetszik, akkor szerintem vers összehasonlítás lesz.

2010. máj. 2. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 3 éve folyamatosan megvoltam róla győződve, hogy ha eljön az idő, csakis az érvelés jöhet szóba. Ahhoz képest 1 órája elkezdtem agyalni, és rájöttem,hogy 3 oldalt azért nem könnyű érvelni, hacsak nem olyan téma lesz, ami nagyon fog feküdni nekem. Úgyhogy 1 órája bőven olvasgatom a novellaelemzés lépéseit. :) Most 100%-ig biztos vagyok benne, hogy azt választom inkább.

De ki tudja, lehet, hogy a végén még verseket fogok összehasonlítani. :D

2010. máj. 2. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azért választom a vers összehasonlítást, mert csak bele kell élnem magam az adott helyzetbe, át kell éreznem és erről kell írnom. A költő életére a javítókulcs szerint nem is jár pont.. úgyhogy nem arra kíváncsiak, hanem a fogalmazási szempontok megfelelő alkalmazására.

Na és az idézetekkel legalább egy fél, vagy akár háromnegyed oldal pluszt lehet írni. :)

Az érvelésnél ne felejtsétek el az irodalmi példát, akármi is lesz (reklámok, tv hatása.. internet hatása az országunkra) akkor is kell irodalmi példa.

Sok sikert!

2010. máj. 2. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Érvelés, vagy novellaelemzés.. Szeretek saját véleményt írni, és ami foglalkoztat is, és sokat olvastam róla, arról természetesen nem gond a több oldal. Nos novellaelemzéssel bajba vagyok, mert most olvastam egy 2007-est vagy 2008-as mindegy, abban egy nagyon rövid, egyszerű, mondhatni jelentőséget nem szánható írás... ha arról kéne írnom, inkább elmesélném a hétvégém :)

Azért nem olyan könnyű 3 oldalnyit írni, mert nem mindenki körülfont, összetett, szép mondatok ír. Én írásban végig írom a mondatott a lapvégéig, aztán új mondatot kezdek... Nem bírom papíron írni, úgy, ahogy itt... teljesen más nekem.

Sok sikert mindenkinek! Kitartás :)

2010. máj. 2. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!