Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyha író szeretnék lenni,...

Hogyha író szeretnék lenni, melyik magyar (lehetőleg budapesti) egyetemen kellene elhelyezkednem később?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Már milyen író?
2016. dec. 12. 06:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha iro szeretnel lenni, ahoz nem kell egyetem. Ami egy jo kony megirasahoz kell, azt nem tanitjak sehol.
2016. dec. 12. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj magyar vagy valamilyen bölcsész szakra, de szóval igen, író akárki lehet. Maximum kapcsolatokat építhetsz bölcsészeten és a sok olvasástól nyilván fejlődni fog a stílusod, de ennyi az összes előnye.
2016. dec. 12. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Írjál nagyon sokat, olvassál nagyon sokat. Ehhez gyakorlat kell 100%-ban, nem egyetem.
2016. dec. 13. 00:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy nem feltétlenül kell hozzá egyetem, ha valakinek jók a kapcsolatai, és érti a dolgát, de mindenképp szeretnék még tanulni, és művelődni, viszont más irányban nem igazán merek.😏
2016. dec. 21. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen regényt szeretnél írni? Pl. ha történelmit, akkor jól jön a történelem szak, ha Amerikában játszódót, akkor az anglisztika szak, ha sci-fit, akkor valamelyik természettudomány (bár azt kemény lenne csak ezért tanulni, de ha amúgy is érdekel esetleg, akkor miért ne).
2016. dec. 21. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!