Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Versösszehasonlításnál milyen...

Versösszehasonlításnál milyen befejezést írhatnék?

Figyelt kérdés
tudnátok adni pár sablon szerű mondatot amivel lelehet zárni az összehasonlítást ?
2010. máj. 2. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
én minden fogalmazásomat saját véleménnyel, vagy összegzéssel szoktam lezárni, és eddig nem volt belőle gond, meg a saját vélemény, ha nem nagy marhaság, akkor nem vonhatnak le pontot miatta
2010. máj. 2. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A témával kapcsolatban egy saját véleményt.

De ne ilyet, hogy: nekem ez a vers nagyon tetszett; jó ez a vers stb.

Például ha az elmúlásról van szó, akkor írsz egy saját véleményt, te hogyan gondolod:

Az elmúlás bennem is elégikus érzéseket kelt, át tudom érezni xy gondolatait (és idézel az egyik versből, ami az érzelmi tetőpont...)

2010. máj. 2. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Összefoglalva tehát, a két vers sok ponton eltér egymástól, főként a ..., de ennek ellenére mégis mindkettő megfogalmazza azt...
2010. máj. 2. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!